tisdag 29 november 2011

Boende och hudpremiär

Nu har jag fått tag på ett boende, ett väldigt billigt sådant. Hyran är ungefär hälften av min budget för boende så är ganska nöjd med det. Stället är i sig en väldigt stor husvagn, jag har ett eget litet rum och det finns 2 kompletta toaletter med dusch och hela kittet. Tvättmaskin och torktumlare finns också så ska förhoppningsvis hålla mina kläder lite mer luktfria än jag gjorde förra året...hrrm.



Har även varit ute på premiärhudning med mina nya turskidor, gick upp i ett litet skidsystem som heter Snow King som ligger precis vid Jackson. Det har inte öppnat än så jag fick gå ostört, tog ungefär 1h att komma upp. Jag märkte att jag va i bättre form än jag trodde men fortfarande ganska dålig så det är verkligen dags att börja maratontura nu. Snön på väg ner var bland de sämsta jag åkt och kombinerat med att benen var som nudlar så blev det ganska intressant. Ska möta upp med en kille som var här förra säsongen på fredag och dra iväg nånstans, ska bli skoj att bli visad runt litegrann.


Skitsnö och trötta ben = ojämn och alltmänt dålig åkning. Kul att testa nya kameran dock. 

3 kommentarer:

  1. Ben som nudlar ... morgonens bästa skratt!
    (Tycker det ser lite ut som när jag tar mig ner)
    Puss på dig unge <3

    SvaraRadera
  2. Av bilderna att dömma ser det ju hel ok ut. Bara det inte blir för kallt. Men du har ju bra sovsäck :-). Vad är koordinaterna? /Pappa

    SvaraRadera
  3. Massa gräs i snön jue....men kameran verkar bra :).

    SvaraRadera